referencer

Søren Hansen

Slogs herreds hus

Alle 220 deltagere var meget betaget. De sagde alle personlig tak til hende for en dejlig eftermiddag.

Rikke Mertz

Hvidovre Bibliotekerne

Hun var simpelthen bare super. Rigtig god aften og gode tilbagemeldinger

Peter Frier

ÆldreSagen Greve

Simi er en dejlig levende foredragsholder som holdt tilhørernes interesse fanget under hele foredraget.

Lene Baden

Radikale Venstres Internationale Udvalg

Simi Jan styrede vores konference med stor entusiasme. Simi er jo medievant, og hun var kompetent i sin måde at præsentere oplægsholderne på og lede debatten. Hun fyldte overgangene fra et emne til det næste med relevante kommentarer, så forløbet blev naturligt og afslappet. Simi gjorde tilhørerne i godt humør, og allervigtigst fik hun deltagerne til at blive. Der er altid en tendens til, at folk siver fra en konference i pausen eller mod slutningen. Men alle sad på deres pladser, da vi genoptog konferencen efter kaffepausen. Alt i alt i god oplevelse for både os og – tror jeg – for Simi Jan.

Karina Pedersen

Ubby Forsamlingshus

Torsdag den 30/1-20 havde vi besøg af TV2 korrespondent Simi Jan i Ubby Forsamlingshus. Det var en forrygende aften, hvor vi fik et spændende indblik i Simis job i verdens brændpunkter. Simi er en fremragende formidler, der virkelig tryllebinder sine tilhørere med både brug af humor, følelser og improvisation. Flere af deltagerne har vendt tilbage til os og har været vildt begejstret. Flere har spurgt, hvornår kommer hun igen. En deltager, som har set rigtig mange foredrag i sit liv, sagde, at dette var et af de bedste, hun nogensinde havde set.Nu er Ubby jo et godt stykke ude på landet, men mon ikke Simi kunne lokkes igen, hvis vi spurgte på et senere tidspunkt. Så vi fra Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd, kan varmt anbefale Simi Jans foredrag.

Tine L. Lund

Sydinvest

Underholdende og indsigtsfuld fortæller. Simi Jan er en energisk og humørfyldt fortæller med mange historier fra ind- og udland i baggagen. Simi Jan har en stor indsigt i mange af de lande, der kan virke langt fra vores egen, og som vi andre kun kender fra nyhederne. Men selvom emnerne kan være alvorlige, har Simi Jan en engageret og humoristisk tilgang til dem, som på underholdende vis smitter os alle. På vores turne med 9 investormøder rundt om i landet mødte investorerne altid en veloplagt Simi Jan, der aldrig fortalte det samme foredrag to gange.

Jens Jebjerg

EX-TABLE, ODENSE

Simis foredrag var inspirerende og livligt at høre på.

Tove Holgaard

Christiansfeld CentretLOF Haslev

Simi var utroligt inspirerende og imødekommende.

Henning Ryberg

LOF Haslev

Det var spændende og levede op til vore forventninger.